Hon fick ett armband efter loppet

Bytte armband på min klocka idag. Jag har en Hublot sedan ett par år tillbaks och armbandet är nu utslitet. Hittade ett nytt armband till klockan på nätet. Jag trivs med att bära en klocka på armen. Andra smycken jag brukar ha på mig är halsband och vigselring. Hade tidigare ett armband på min högerarm, men armbandet gick sönder så jag slängde det.

Min fru har en massa smycken, det senaste hon fick var ett armband. På armbandet är det fina pärlor med bokstäver. Det står ”Veni VidiVici”. Hon fick armbandet av mig när hon lyckades springa en halvmara i Tyskland. Hon var så stolt över loppet och blev glad över smycket. Hon har fler armband, men dessa har inte fina pärlor med bokstäver. Ett guldarmband och ett armband i läder ligger i hennes smyckeskrin, men hon använder dessa väldigt sällan.

Vad finns det för andra smycken jag kommer tänka på? Navelringar är ett smycke jag tycker kan vara snyggt på en söt kvinna. Örhängen är väldigt vanligt smycke. Tatueringar kan man väl nästan räkna som ett smycke? Tatueringar kan vara riktigt snygga på rätt person. Kikade nyligen på ett instagramkonto från en tatuerare. Han var nog det skickligaste jag sett. Tatueringarna var riktiga konstverk, det var nästan så att jag själv kunde tänka mig en tatuering på kroppen. Men det kommer in bli någon tatuering, jag nöjer mig med klocka och vigselring som smycken på min kropp.

Min kollega Malin har piercat sin tunga. Hon har en stålstav i tungan. Den syns inte tydligt, bara ibland när hon pratar eller räcker ut tungan åt mig. Malin är ansvarig för fakturor och ekonomi på vårt kontor. Jag brukar skicka över obetalda fakturor från kunder till henne. Malin är bra på att driva in skulder från kunder som inte betalar fakturor i tid. Hon har ett charmerande sätt som får kunderna att betala.