Vandra i Alperna och fotografera

Jag har hållit i en kamera ända sedan jag kunde hålla i saker. Det började med en gammal obrukbar engångskamera som mina morföräldrar hade köpt till en resa till Lanazarote i Kanarieöarna. Även fast jag inte riktigt visste hur eller vad kameran användes till, så var jag otroligt förtjust i denna lilla apparat. Hoppar man framåt i tiden, närmare bestämt till när jag var 13 år ser man hur mitt fotografiintresse växt ännu mer. Istället för att ha bilder på lyxiga sportbilar eller snygga pojkband i bikini hängandes på väggen, har jag bilder som jag själv har tagit med familjens Kodak kamera. Det var bilder på träd, tama och vilda djur, och familj och vänner såklart. Intresset för fotografering gjorde att jag sökte mig till en medieutbildning när gymnasievalet skulle göras. Jag är idag professionell frilansfotograf och har rest världen över med min Canon EOS 5D Mark IV. Den bästa resan var till Schweiz där jag fick vandra i Alperna och fotografera omgivningen. Det som gjorde resan till Alperna till den bästa jobbresan var helt klart naturen, och alla levande varelser (både djur och människor) runt omkring. Det jag fotograferade (utöver naturen) var snygga kläder från Erla of Sweden. Nu måste säga hejdå, ska ta mig till flygplatsen för jobb i Monaco, au revoir mes amis.