Lashlift i Borås – Lyx för dina fransar

Att känna sig fin och ompysslad är något vi alla kan behöva ibland, oavsett ålder. För mig handlar det inte om att se yngre ut, utan om att ge mig själv lite extra omsorg i vardagen. En behandling som jag har upptäckt på senare tid är lashlift. För dig som kanske inte hört talas om det, är det en behandling där ens naturliga fransar lyfts och böjs utan att man behöver lösögonfransar. Och det bästa är att det håller i flera veckor!

Vad är lashlift och varför är det så populärt?

Lashlift har blivit väldigt populärt, inte minst i Borås, där det finns många salonger som erbjuder den här behandlingen. Det är ett skonsamt sätt att framhäva sina egna fransar utan att använda mascara eller fransförlängningar. Behandlingen tar ungefär en timme och innebär att fransarna lyfts och formas med hjälp av speciella produkter. Det ger en naturlig böjning som gör att fransarna ser fylligare och längre ut, helt utan behov av smink. För mig, som ofta är på språng mellan arbetet och mitt intresse för handarbete och pyssel, är det väldigt skönt att slippa tänka på att måla fransarna varje morgon.

Efter en lashlift-behandling ser fransarna pigga och fräscha ut, som om man har använt en riktigt bra mascara. Jag märkte direkt skillnaden när jag gjorde min första behandling. Mina fransar såg naturliga men ändå markerade ut, vilket gav hela ansiktet ett lyft. Dessutom var det skönt att få luta sig tillbaka och bli omhändertagen i en lugn och avkopplande miljö.

Lashlift i Borås – vart ska man gå?

Borås har verkligen många duktiga salonger som erbjuder lashlift, så det är inte svårt att hitta ett bra ställe. Jag har provat några olika salonger och kan varmt rekommendera att läsa recensioner eller fråga vänner om tips. Priserna varierar lite beroende på var du går, men det brukar ligga runt 500 till 700 kronor. För mig är det väl värt det med tanke på hur länge resultatet håller – ungefär sex till åtta veckor.

En annan fördel med lashlift är att det inte kräver mycket underhåll. Det enda jag behöver tänka på är att undvika att blöta fransarna de första 24 timmarna efter behandlingen. Efter det kan jag leva på som vanligt, vilket är perfekt för mig som ofta har fullt upp med mina stickprojekt eller heminredningsprojekt hemma.

Att unna sig själv en lashlift-behandling då och då är ett sätt att få känna sig lite extra ompysslad. För mig har det blivit en liten lyx i vardagen som ger en stor effekt. Känner du att du vill testa något nytt och slippa mascaran ett tag, så kan jag verkligen rekommendera att prova lashlift i Borås!