Fotointresset som blev jobb

Jag har hållit i en kamera ända sedan jag kunde hålla i saker. Det började med en gammal obrukbar engångskamera som mina morföräldrar hade köpt till en resa till Lanazarote i Kanarieöarna. Även fast jag inte riktigt visste hur eller vad kameran användes till, så var jag otroligt förtjust i denna lilla apparat. Hoppar man framåt i tiden, närmare bestämt till när jag var 13 år ser man hur mitt fotografiintresse växt ännu mer. Istället för att ha bilder på lyxiga sportbilar eller snygga pojkband i bikini hängandes på väggen, har jag bilder som jag själv har tagit med familjens Kodak kamera. Det var bilder på träd, tama och vilda djur, och familj och vänner såklart. Intresset för fotografering gjorde att jag sökte mig till en medieutbildning när gymnasievalet skulle göras. Jag är idag professionell frilansfotograf och har rest världen över med min Canon EOS 5D Mark IV. Den bästa resan var till Danmark en sommar, där jag fick fotografera en stuga med pool, och några poolhus. Alltså ett hus med pool inuti. Det som gjorde resan till Danmark till den bästa jobbresan ar stugorna själva, och all natur runt omkring stugorna. Stugorna var stora som ett litet slott, med runt 5-6 sovrum. Jag testade att bada i en pool i ett av poolhusen, det var riktigt uppfriskande och precis lagom temperatur. Nu måste säga hejdå, ska ta mig till flygplatsen för jobb i Monaco, au revoir mes amis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *